Когато си получил пари от ЕК можеш ли да говориш,

...
Когато си получил пари от ЕК можеш ли да говориш,
Коментари Харесай

Борисов: Кабинетът и протестиращите да седнат на преговори, но имаме слаб земеделски министър

Когато си получил пари от Европейска комисия можеш ли да приказваш, че ще събориш страната и си банкрутирал? Грешката на Денков е в квалификацията. Моят съвет е да седнат на масата. За страдание имаме слаб аграрни министър. Досега не съм видял и икономическия. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, БГНЕС.

Правителството е длъжно да помогне на този бранш с нови пазари. Цялата верига доставки да се наблюдава, да имаме експорт за трети страни, да помогнем да се изнесе жито, царевица, слънчоглед, да се намерения за тавани, които да не се надвишават, да не приказваме за сухото мляко, изясни Борисов. Това се взема решение в Министерски съвет с договаряния на масата, а не с трактори извън. Аз имам най-малко 20-30 митинга, мляко хвърляха, домати, първо митинги, след това сядаме, преговаряме, оказваме помощ си и след това се прегръщаме, акцентира Борисов.

Призовавам земеделския и икономическия министър и премиера да седнат да решат въпросите, а Народното събрание да направи това, което и през вчерашния ден направи Европейска комисия, сподели Борисов.

Благодаря на сътрудниците Кирил Петков, Христо Иванов, Пеевски, Атанасов, че с цялото законодателство, което приехме през вчерашния ден, Европейска комисия смъкна мониторинга за корупция на България. Това отекна доста добре в света, това е доста добре за всички нас, уточни още Борисов.

Борисов разяснява и мигрантската вълна, като съобщи: „ Вътрешният министър крепко да стъпи на границата, само че въпросът за Шенген без нулева приемливост на границата не става “.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че претендентът за кмет на Варна ще бъде Иван Портних. За Добрич е издигната кандидатурата на Красимир Николов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР