Когато си от голямо семейство, е твърде вероятно поне двама

...
Когато си от голямо семейство, е твърде вероятно поне двама
Коментари Харесай

Ноа Сайръс срещу Майли - драмата продължава

Когато си от огромно семейство, е прекомерно евентуално най-малко двама от неговите членове да не са в положителни връзки. Изключение не прави и семейството на Майли Сайръс, която се оказа забъркана в много странни спорове между тях в последните месеци.
 Тиш Сайръс и Доминик Пърсел - нови детайлности за началото на връзката им
Откраднала ли е майката на Майли Сайръс гаджето на щерка си

Нови трагични разкрития

След като Били Рей Сайръс и Тиш се разведоха, тя се омъжи за артиста Доминик Пърсел. Впоследствие стана ясно, че 53-годишният артист от " Бягство от пандиза " е имал връзка с дъщерята на Тиш и Били Рей - Ноа Сайръс.

Дали това е повода последната да не участва на сватбата им в Малибу не е ясно. Събитието се състоя в дома на другата им щерка - Майли Сайръс, която също по този начин беше шаферка.

Майли беше омъжена за Лиъм Хемсуърт до началото на 2020 година А преди ден артистът разгласява своя фотография след подготовка, която пък беше харесана от 24-годишната сестра на Майли Ноа Сайръс.

Очевидно интригата във фамилия Сайръс е заплетена и надали даже членовете й са напълно наясно с това какво се случва. На пръв взор обаче лагерите са два - Тиш Сайръс има на своя страна 31-годишната Майли, до момента в който остана на страната на татко си Били Рей дружно с брат си Брайсън, напомнят US Magazine.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР