Когато си най-богатият човек на планетата и в същото време

...
Когато си най-богатият човек на планетата и в същото време
Коментари Харесай

Защо Илон Мъск спи с оръжие до себе си

Когато си най-богатият човек на планетата и в това време - едно от най-провокативните наличия в общественото пространство, няма по какъв начин всеки твой ход да не се следи под лупа. Разбира се, приказваме за Илон Мъск и, несъмнено, мотивът е поредна негова обява в Twitter.
 Илон Мъск, Белоградчишките скали, ресторант ONÀ, Илин Димитров и изказванията, че милиардерът ще посети България
Ще пристигна ли Илон Мъск в България

Ето какво се случва към сагата с Белоградчишките скали

А тя е просто фотография на нощното му шкафче. За разлика от една друга доста обсъждана фотография на нощно шкафче, тази е направена от самия му притежател. А ето за какво е толкоз коментирана.

Край леглото на Илон Мъск виждаме два разнообразни типа оръжие, няколко отворени кенчета, бутилка за вода, неустановен предмет със странна форма и картина.

My bedside table
— Elon Musk (@elonmusk)
Последователите му побързаха да проучват всички тези предмети. Картината се оказва репродукция на платно на Еманюел Лютс, което изобразява прекосяването на река Делауеър от президента Джордж Вашингтон.

С последния е обвързвано и едно от оръжията - имитация на револвера на Вашингтон, действително играчка. Второто оръжие също е имитация на револвер от известната видео игра Diamond Back.

Отворените кенове са диетична кола, а отпечатъците по нощното шкафче са причина Мъск да напише и коментар под фотографията си: " Нямам опрощение за това, че не употребявам подложки ".
 Снимка 597336

Колкото до особеният предмет, той се оказва будистки талисман, прочут като ваджра дордже. Смята се, че той управлява нечистите въздействия и е мощно оръжия, с което да поразим враговете си. Използва се и при медитация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР