Когато си наранен във връзката си, трудно можеш да останеш

...
Когато си наранен във връзката си, трудно можеш да останеш
Коментари Харесай

Иво Аръков изневери на любимата си

Когато си засегнат във връзката си, мъчно можеш да останеш правилен. Особено, в случай че живееш и работиш в Слънчев бряг - курорта, в който изкушенията дебнат на всяка крачка. Жестоко афектиран от обичаната си Дарина (Лидия Инджова) и от фамилията й, темпераментният морски избавител Младен (Иво Аръков) ще потърси най-лесния метод да притъпи болката си и да върне самочувствието си. Коя хубавица ще го накара да изневери и какви ще са следствията от дейностите му, ще стане ясно в новите епизоди на сериала „ Съни бийч “, вторник и сряда, от 21.00 часа, по bTV.

Докато Младен се забавлява с новото си завладяване, Дарина трескаво мисли по какъв начин да се измъкне от незаконния свят, в който е затънала. С всеки минал ден безскрупулният наркобос Художника (Стоян Радев) все по-силно стяга примката към нея, нарушава персоналното й пространство и я преследва със смразяващата имитация: „ Знам къде вървиш и с кого приказваш, аз съм на всички места! “.

Решена да се избави от Художника и да се върне към естествения живот, научната работничка ще потърси помощ от една не по-малко рискова фигура в ъндърграунда. За да извоюва свободата си, Дарина ще подписа нова рискова договорка и ще обещае да извърши съвсем неосъществим ангажимент. Междувременно ще се опита да се опълчи на властническия си татко (Георги Кадурин), който настойчиво и нетактично се бърка в персоналния й живот.

В новите епизоди на „ Съни бийч “ камерата ще се плъзне и по угриженото лице на Гомес (Бойко Кръстанов), който има ежедневни проблеми както с мениджмънта на хотела в черноморския курорт, по този начин и с някогашната си жена, която настройва сина им против него. Да се оправи със комплицираната обстановка ще му оказват помощ съветът на един умен мъж и дискретната помощ на една привлекателна жена, която не е спряла да го обича.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР