Когато си на снимка до един от най-известните мъже в

...
Когато си на снимка до един от най-известните мъже в
Коментари Харесай

Всички говорят за краката на Ема Корин

Когато си на фотография до един от най-известните мъже в света, е мъчно да спечелиш светлината на прожекторите, само че Ема Корин направи самоуверен опит, до момента в който участва на премиерата на My Policeman на Международния кино фестивал в Торонто.
 My Policeman, Хари Стайлс, Ема Корин и тийзър на кино лентата
Хари Стайлс ще срещне непредвидена обич

Тийзър на My Policeman

26-годишната английска актриса притегли вниманието с избора си на " рокля ", до момента в който придружаваше сътрудника си Хари Стайлс на формалното показване на кино лентата. 

Дръзкият Miu Miu тоалет Корин беше съчетала с черни обувки на висок ток и транспарантен черен чорапогащник, като ѝ придаде една доста по-женствена нотка, която постоянно липсва на типично андрогинните ѝ изяви на аления килим, означават от Daily Mail. 
 Снимка 587270

Актрисата, която се разпознава като небинарна, изглеждаше в приповдигнато въодушевление, до момента в който поздравяваше зрителите, преди да отидат на прожекцията на последния ѝ филм, акомодация на романа на писателката Бетан Робъртс от 2012 година
 Снимка 587269

Снимките на My Policeman започнаха в Брайтън предишния април, като следва филмът да бъде пуснат в кината по света на 21 октомври и на Prime Video на 4 ноември.
 Снимка 587271

Името на Ема Корин нашумя около присъединяване ѝ в сериала на Netflix - The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна. 
 Ема Корин, Vogue и по какъв начин актрисата е първата небинарна персона на корицата на списанието
Ема Корин е небинарна и не го крие

Корин е на корицата на Vogue

Роля, която несъмнено отваря необятно вратите на Холивуд пред младата актриса. Разбира се, следва да разберем по какъв начин ще се развие кариерата ѝ, само че все още всичко наподобява обещаващо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР