Когато си на седем години, различните видове титли във вековен

...
Когато си на седем години, различните видове титли във вековен
Коментари Харесай

Специалните планове на крал Чарлз за внучка му

Когато си на седем години, другите типове трофеи във древен и достоен кралски двор като британския евентуално наподобяват нещо доста комплицирано. Скоро обаче принцеса Шарлот ще би трябвало да стартира да се оправя с тях, тъй като ще я касаят персонално.

Единствената щерка на принц Уилям и Кейт Мидълтън напълно неотдавна " претърпя " смяна във фамилното си име. Преди гибелта на кралица Елизабет тя, както и братята й принц Джордж и принц Луис, носеха семейството Кембридж.

Откакто майка им и татко им станаха принц и принцеса на Уелс обаче, и децата им се снабдиха с фамилия Уелс. А евентуално доста скоро принцеса Шарлот ще е известна и с друга купа - херцогиня на Единбург.
 Снимка 582945
 

Източник, непосредствен до кралския двор, разкрива пред Mail Online, че крал Чарлз възнамерява да даде тази купа на внучката си. Тя е в действителност специфична - преди да стане кралица, Елизабет Втора е носела купата херцогиня на Единбург.

Според информацията това би бил един покъртителен метод за връзка сред Шарлот и прабаба й. Освен това Шарлот ще е първата принцеса, която няма да е задмината от по-малкия си брат в реда за заместничество на престола - в случай че по някаква причина по-големият й брат Джордж не бъде крал или пък няма деца, тя може да го наследи като кралица.
 Снимка 597068
 

Вероятно това е повода крал Чарлз да не дава купата херцог на Единбург на най-малкия си брат принц Едуард. Тя беше носена от принц Филип - брачният партньор на кралица Елизабет, преди гибелта му през април 2021 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР