Когато си мислим за чанта Prada, последното нещо, което си

...
Когато си мислим за чанта Prada, последното нещо, което си
Коментари Харесай

Когато си метъл, но носиш Prada

Когато си мислим за чанта Prada, последното нещо, което си представяме, е финландска метъл група. Оказва се обаче, че двете неща напълно не се изключват едно друго - в противен случай. Дяволът в действителност може да носи Прада.
 Защо метъл музиката се назовава
Защо метъл музиката се назовава " метъл "

Никак не е елементарно да се наблюдава етимологията на термина

Шок метъл групата Lordi е на корицата на Vogue Scandinavia, като членовете й театралничат с някои от най-актуалните модели чанти. По категорично предпочитание на бандата всички чанти във фотосесията са от веган кожа, с цел да са в звук с възгледите им.

" Ние държим на артикули, създадени без принуждение - от грима, който употребяваме за маските си до материите, употребени за театралните ни костюми. Всички в групата обичаме животните и всеки един от нас има домакински любим ", разяснява пред списанието фронтменът Мистър Лорди.

За 20-годишната си история финландската метъл група неведнъж е подкрепяла и работила с PETA - организацията за етично отнасяне на животните. Lordi станаха международно известни през 2006 година, когато завоюваха " Евровизия " с парчето си " Hard Rock Hallelujah ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР