Когато си ерген, подкарал 50-ака, и си преспал с де

...
Когато си ерген, подкарал 50-ака, и си преспал с де
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо се изниза като плашок от бившата си

Когато си ерген, подкарал 50-ака, и си преспал с де що има холивудска старлетка, няма по какъв начин да ти се размине някоя конфузна обстановка. Точно това се случи на прехваления по време на премиите „ Избор на критиците “ през уикенда.

Лео се беше засилил към аления килим с настоящото си гадже Виктория Черети, когато видя, че тъкмо в този миг репортерите са наобиколили остарялата му възлюбена Камила Мороне. Двамата с моделката изкараха близо 6 години дружно и съгласно мнозина това беше дамата, която най-сетне да го води пред олтара, само че изненадващо се разделиха през 2022 година.

Но да се върнем към конфузната обстановка... Щом видя остарялата си възлюбена, звездата от „ Завръщането “ небрежно хвана Виктория на разположение и се измъкна през един от страничните вдодове, с цел да се отърве от неуместната среща. Камила Мороне беше номинирана за присъединяване си в хитовия сериал „ Дейзи Джоунс “ и на драго сърце театралничи с тоалет на „ Шанел “, до момента в който Ди Каприо се избяга като мишка от обстановката.

В залата някогашните гаджета бяха настанени на много близки маси, само че съгласно присъстващи не са си разменили нито един взор. Лео беше номиниран за ролята си в „ Убийците на цветната луна “, само че премията сграбчи ветеранът Пол Джиаманти.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР