Когато се завъртя по кината през 2009 г., Аватар преобърна

...
Когато се завъртя по кината през 2009 г., Аватар преобърна
Коментари Харесай

Завесата над новия "Аватар" започна да се вдига

Когато се завъртя по кината през 2009 година, " Аватар " прекатурна визиите на всички ни за кино. И след големия триумф, който пожъна в бокс офиса, ставайки най-доходоносния филм в историята, беше разумно да има още филми.

Е, Джеймс Камерън в действителност има проекти за още няколко, само че е реалност, че от първия филм изминаха над 10 години. Добрата вест е, че след единствено няколко месеца би трябвало да го забележим по кината. И това май в действителност ще се случи, тъй като на CinemaCon Disney оповестиха формалното заглавие на кино лентата - " Аватар: Природата на водата " (Avatar: The Way of Water).

Синопсисът пък гласи, че дейностите във втория филм ще се развиват към 14 години след тези в първия. В основата пък ще бъде фамилията на Джейк (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана), като заглавието не е по никакъв начин инцидентно, тъй като всичко ще се случва най-вече във и към водата.

Продуцентът Джон Ландау разгласи, че и четирите идни кино лентата ще бъдат фокусирани върху фамилията на Джейк и Нейтири. Всеки един ще бъде независим, само че в последна сметка концепцията е да се получи една приключена сага. На публиката на CinemaCon е бил показан и филмов откъс, само че всички ние ще би трябвало да изчакаме още за него.

Той ще бъде пуснат по кината преди " Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ", който потегля от 6 май, а седмица по-късно ще бъде пуснат и онлайн. Остава ни да чакаме с неспокойствие да забележим филмовия откъс и самия " Аватар: Природата на водата ", чиято премиера би трябвало да бъде на 16 декември.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР