“Когато се замисля за всичко, разбирам и вярвам, че кариерата

...
“Когато се замисля за всичко, разбирам и вярвам, че кариерата
Коментари Харесай

Веселин Маринов искрено за живота си. Обяви: Много ми взе...

“Когато се замисля за всичко, разбирам и имам вяра, че кариерата повече ми е дала, в сравнение с е взела. Но не е малко и това, което е взела. Най-вече от моя персонален свят – другари, семейство - не крие изпълнителят Веселин Маринов пред planeta.tv, видя Блиц.

``
реклама

" Мисля си, че няма подобен човек, който да е посветил специалността си на своите фантазии и цели, и в това време по този начин да може да съчетае и персоналния си живот, че той да бъде пълностоен. Затова аз мисля, че на първо място моята специалност ми е дала безпределно доста обич от моите фенове, големи контакти и срещи с прелестни хора, които обичат това, което обичам и аз “, добави той.



Веселин Маринов признава, че за него ентусиазъм носят хората, които среща по пътя си и любовта, която претърпява, даже и разочарованията от нея. Най-много обаче го въодушевяват неговите фенове, които пълнят салоните по време на концертите му и тяхната честност през годините.

“Най-много ме допира фактът, че за тях съм нещо потребно, човек от който имат потребност, а музиката, която върша, е неделима част от техния празник и горест “.

Веселин Маринов разказва най-голямата премия по този начин:

“Любовта, която получавам всяка вечер, когато съм на концерт в цялата страна. Тази човешка любов, която ме кара даже да не се възнамерявам за отмалялост, която ме кара да трансформира моята специалност в занимание и макар дребното време за моя персонален живот, да си споделям: “Аз съм един доста благополучен човек “.

А фантазиите:

“Те постоянно идват с новия триумф “, безапелационен е изпълнителят.

Той е благополучен, че когато реализира оня връх в края на годината, който си е начертал, към този момент вижда идващия - малко по-висок от този, на който е стъпил.

“Радвам се, че през годините върховете ги има пред мен и постоянно има нещо, което ме предизвика да ходя и да се модернизирам в това, което наподобява най-добре мога да върша – да пея музиката на своя живот “, споделя Веселин Маринов.

Певецът приключва и със своето виждане за любовта, която подрежда до тези две неща, които не можеш да поръчаш или да си купиш – здравето и другарството:

“Всеки един от нас се стреми към тях, всеки един от нас желае да ги има, тъй като когато ги имаш, в действителност няма нещо, което да ти се опре в живота “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР