Когато се водят разговори за правителство и за бъдещето на

...
Когато се водят разговори за правителство и за бъдещето на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Не виждам как ГЕРБ би подкрепила правителство, предложено от този парламент

" Когато се водят диалози за държавно управление и за бъдещето на България, няма по какъв начин да се мине без диалози с нас ". Това съобщи пред БНР, народен представител от ГЕРБ-СДС и претендент на ГЕРБ за министър-председател. Той изрече мнение, че останалите политически партии в Народното събрание са се провалили в договарянията за общо ръководство:

" Ние подадохме ръка, постоянно сме били градивни и подготвени за диалог. Няма по какъв начин да стъпим в тази тиня сега, в която не се съблюдават никакви правила. Липсата на поредност и неспазването на разпоредбите на демокрацията ни доведоха до тук ".

Митов акцентира, че не вижда по какъв начин ГЕРБ би подкрепила какъвто и да било състав на държавно управление, което би предложил този парламент.

" В тежка обстановка сме, предстоят доста рецесии. Тази тежка политическа рецесия може да прерасне в икономическа ", счита Митов.

Той уточни, че ръководството на страната сега се реализира от един човек - президентът:

" Той упражнява цялата власт в страната през служебния си кабинет. Това води до безпорядък ".
 Митов безапелационен, че без ГЕРБ не може да се върви напред Митов безапелационен, че без ГЕРБ не може да се върви напред
Ясно беше ние какво ще създадем. България е в тежка политическа обстановка. Това сподели пред публицисти депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов,...

Митов съобщи, че служебният кабинет работи с полуистини:

" Става ясно, че когато изнасяш непълна информация, няма по какъв начин да заблудиш за дълго хората. В последна сметка ще стане ясно, че нищо нелегално и нищо проблематично не се е случило. Това е въпрос на политика, в случай че някой различен има различен метод и различен метод за ръководство, да влезе да ръководи и да забележим до какви резултати ще докара.... И за ББР, и за така наречен предплатени заплащания за градеж на инфраструктура има ясна политика и тя не е от времето на ГЕРБ, това е процедура, който е от преди ГЕРБ да бъде основана. Става въпрос за напълно удобен метод при градежа на инфраструктура. Ще има метод да се отговори на всички тези обвинявания. Оказва се, че няма закононарушения, а е въпрос на метод. Ако аз разбирам вярно, тези предплатени заплащания са, с цел да се закупуват материали, с които компаниите да строят ".

Според Даниел Митов е нелогично държанието на " ИТН ", които поддържат Румен Радев, а в това време се афишират за съпротива.

По проблема с, Митов акцентира, че реакцията на ГЕРБ е поради условията, заложени в Конституцията, които би трябвало да бъдат спазвани.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР