Когато се влюбите желанието за сватба може да напира във

...
Когато се влюбите желанието за сватба може да напира във
Коментари Харесай

Свършете тези 7 важни неща преди да си кажете „да“

Когато се влюбите желанието за женитба може да напира във вас, само че преди да извършите недомислен избор, би трябвало да помислите добре и да опознаете същински индивида до себе си. За сполучливия брак не е задоволителна единствено обич. Необходимо е да извършите дружно някои неща като двойка, които ще ви оказват помощ да прецените дали да си кажете „ да “.

Пътувайте дружно
Пътуването е слагане в друга обстановка. То е обвързвано с куп тествания, като обмисляне, справяне с непредвидени обстановки, ръководство на финанси, желания за това по какъв начин да се случи самото странствуване. Не е задоволително просто да си купите билети и да тръгнете нанякъде. Важно е по какъв начин протичат вашите пътувания от организацията през реализирането до завръщането. Ако изпитвате съществени различия в този развой, това е сигнал, че може да не сте съвместими като брачна двойка.

Обсъдете финансовите въпроси
Ако имате непреодолими разлики в разбирането за ръководството на финансите ви, няма по какъв начин да не се появят съществени проблеми в бъдещия ви живот като брачна двойка. Парите могат да скарат и най-хармоничната и обичаща се двойка. Опознайте отношението си към парите и бъдете справедливи в преценката си.

Срещнете се със фамилиите си
Невинаги можете да попаднете на ужасно семейство, което да ви одобри като част от тях. Много хора страдат от неприятни връзки със фамилиите на половинките си и това постоянно е проблем. Не всяко семейство съумява да се оправи с тези компликации. Затова преценете доста добре дали бихте се вписали, дали вашият сътрудник би се вписал, тъй като невъзможността това да се случи може да помрачи щастието в брака.

Говорете за религия и политика
Колкото и ретро да звучи, тези две тематики могат да се окажат в действителност мъчителни даже в 21 век. Ако вие или сътрудникът ви имате мощни и твърди възгледи в някоя от тези области и не е податлив да прави взаимни отстъпки, както и вие, вероятността да сте нещастни и да имате спорове на тези тематики е огромна.

Сексуални упования
Сексуалните разлики постоянно са спънка. Те могат да бъдат преодолени за прочут интервал, само че не и вечно. Помислете си какво бихте приели и какво не.

Относно децата
Ако не сте на едно мнение за това дали желаете деца и по какъв начин разбирате възпитанието им, би трябвало да знаете, че това неизбежно ще се трансформира в голям проблем откакто се ожените. Не го правете, в случай че не сте единомишленици по този въпрос, тъй като това е най-голямата отговорност в живота на човек и в случай че сте на разнообразни отзиви нещата най-вероятно ще се влошат.

Не се опасявайте от споровете
По-добре да се запознаете с метода, по който водите разногласия като двойка по-рано, в сравнение с чак откакто се ожените. Справянето с споровете и държанието на двамата в подтекста им приказва доста за метода, по който се отнасяте един към различен, както и към проблемите. По-добре е да прецените дали успявате да се справяте с компликациите преди да станете семейство.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР