Когато се влюбите и узаконите връзката си, разменяте клетви за

...
Когато се влюбите и узаконите връзката си, разменяте клетви за
Коментари Харесай

Ето кои са най-големите заплахи за изневяра при мъжете

Когато се влюбите и узаконите връзката си, разменяте обети за безконечна честност и в действителност вярвате, че сте намерили единствения, индивидът, с който ще бъдете до края на живота си. Но от време на време макар вярата в моногамността, се случва някой от двамата сътрудници, или и двамата, да наклонен от правия път и да изневерят.

Основната причина за невярност е неудовлетвореността на първичните потребности от обич и полова удовлетвореност, написа independent.co.uk. Също по този начин прекомерното отнемане от колегата и отнемането на нужната за всеки човек независимост е измежду основните аргументи да се стигне до невярност.

Възможно е нарушаването на клетвите за честност да не е подбудено от съответен проблем във взаимоотношенията с половинката, а от комбинацията сред прекалено много алкохол и мощно чисто физическо привличане към някого от противоположния пол. Ето и с кого най-често изневеряват мъжете съгласно английско изследване:

Най-често мъжете поставят рога на брачната половинка си с бивше гадже - това разкриват 31% от интервюираните. 25% от изневерите пък се случват с сътрудник, а 15% с родственик на половинката. 11 % от изневеряващите признават, че са съгрешили с другарка на обичаната си. Също толкоз са и тези, които разкриват, че са изневерявали с непозната. Най-рядко - към 7 % от интервюираните, изневеряват със съседка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР