Когато се тръшкате, че сте случили на кофти свекърва, си

...
Когато се тръшкате, че сте случили на кофти свекърва, си
Коментари Харесай

Най-добрите съвети за справяне с проклета свекърва

Когато се тръшкате, че сте случили на кофти свекърва, си представете, че някои дами не случват ни на свекърва, ни на брачен партньор. Ако връзките с вашата половинка са хармонични, не трябва да ги унищожавате, единствено тъй като с майка му говорите на разнообразни езици.

1. Опитайте с положително
Това е първият и най-съществен съвет. Единственият директен път към неуспеха е борбата. Ако решите да покажете зъби, това обрича мигновено връзките ви с тази жена и сигурно ще нарани брачна половинка ви, написа  mila.bg.
Когато действате с положително, вие сте мощни, нищо че евентуално се страхувате да не изглеждате по-уязвими.

2. Не взимайте нищо във вътрешността
Тя може да се опита да ви провокира по всякакъв начин – и да обиди готвенето ви, и да иронизира някой ваш минус, и да подложи на тест търпението ви. Приемете по хипотеза, че тя ще опита да направи тези неща. Както се споделя, това й е „ работата “ на свекървата. Опитайте да не го приемате персонално – представете си, че която и да беше на ваше място, щеше да е подложена на същото. И най-хубавата готвачка, и най-съвестната стопанка някъде, в миналото по света са били обиждани от своите свекърви.
Така че забравяйте по-бързо и медитирайте по-често.

3. Уважавайте я, само че не й се подмазвайте
Тази жена е отгледала мъжа на фантазиите ви въпреки всичко, нали? Колкото и да е проклета, би трябвало да има някакъв пръст във вашето благополучие. Демонстрирайте й почитание, даже го вербализирайте всякога, когато може. Нека знае, че оценявате ролята й в живота на брачна половинка ви. Но в никакъв случай и за нищо не й се подмазвайте. Това ви слага в подчинена позиция, а от това нищо положително няма да произтече. Освен това неискреността наторява сложните връзки в допълнение.

4. Изненадвайте я
Не приказваме за дарове и цветя. Съвсем други са нещата, с които ще спечелите тази жена (или най-малко ще подобрите атмосферата посред си). Да речем, скарали сте се. В същото време тя ви е загатнала, че не може да откри добра рецепта за шоколадови мъфини. Изпратете й някоя рецепта. Нека види, че сте широкоскроена и че дребните кавги не диктуват държанието ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР