Когато се случат договорки на високо ниво, ще получат инструкции

...
Когато се случат договорки на високо ниво, ще получат инструкции
Коментари Харесай

Деян Николов: Ситуацията в СОС ще се развърже с договорка Петков - Борисов

Когато се случат сделки на високо равнище, ще получат указания какво да създадат и обстановката в СОС ще се развърже. Очаквам сглобка сред ПП-ДБ и.

Това мнение изрече пред БНР Деян Николов, общински консултант от " ", и разяснява:

" Това, което следим, доста прилича на случилото се преди 7 месеца в Народното събрание. Вероятно това ще бъде и развръзката в Столичния общински съвет - най-вероятно е належащо някой да организира един телефонен диалог, да кажем към Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да му каже, че сглобката е застрашена на национално равнище, в случай че не поддържат техния претендент. Нещо, което се е случило два дни преди  избора на кмет, и тогава Борисов доста бързо си промени мнението ".

Според Николов  в СОС " извива ръцете на ПП-ДБ-, с цел да могат да намерят болшинство ": " Може би от желаят някакви гаранции, че те ще вземат участие в ръководството на София. Избора на ръководител на СОС е евентуално първата крачка, която те употребяват, с цел да слагат изискванията си ".

Той акцентира, че изборът на ръководител на СОС е политически акт и от " " няма да поддържат никой различен, с изключение на личния си претендент Красимир Гълъбов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР