Когато се сформираше правителство, ни поканиха и ни помолиха да

...
Когато се сформираше правителство, ни поканиха и ни помолиха да
Коментари Харесай

Само Преди Малко Марешки Взриви Ефира! Каза Директно В Очите На Управниците, Че Ги Дразни, Защото

Когато се сформираше държавно управление, ни поканиха и ни помолиха да дадем късмет на кабинета. Обещаха, че ще се случват куп хубави неща и ние казахме, че ще станем прожекторът, който ще ги осветява, в случай че вършат нередности, сподели водачът на " Воля ".

Корупция, неработеща правосъдна система, мачкане на бизнеса, вложителите у нас се мъчат, само че непознатите си търсят по-благоприятна среда - по този начин разказа сегашното на страната той.

Сега им даваме на ръководещите късмет, само че те нищо не вършат. Аз ги нервирам, тъй като не се опасявам. Но дано най-малко едно от обещанията си да изпълнят, сподели още Марешки. Ние считаме, че в тази ситуация с " Дунарит " прозират частни ползи под прикритието на страната. Съдебната система не работи по сигнали, които не са им преференциални, разяснява той.

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи легитимираха тежко Патриотите и хората на Волен Сидеров, като си харесаха най-вече техните претенденти за Висш съдебен съвет, счита Марешки за избора преди дни на членове на Висшия правосъден съвет от парламентарната квота. Тези хора, които са препоръчани, мисля, че са високо ерудирани, само че не знам метода на предложение и избиране. Надявам да запазят някаква самостоятелност и да повдигнат на по-високо равнище правосъдната система, уточни Марешки.

Ние сме дребна парламентарна група и, сатирично казано, нищо не зависи от нас, само че не е тъкмо по този начин, защото не е по никакъв начин прелестно да осветяваме далаверите, отсече депутатът и зам.-председател на Народното събрание в коментар за настояването на избор на съмнение, с което " Воля " заплаши властта.

Независимо, че Валери Симеонов е вицепремиер, нищо не зависи от него, сподели Марешки на въпрос за трусовете в обединението, обявени от вицето, който преди дни съобщи, че с Бойко Борисов не си приказват.

За хората би трябвало да се направи нещо позитивно. Ако се твърди, че стопанската система прегрява, джобът на българите се вледенява. Ние ще се опитаме да създадем по този начин, че по-голямата част от българите да живеят по-добре, а по-малката малко по-зле, сподели още Марешки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР