Когато се разбра, че Джорд Р. Р. Мартин е автор

...
Когато се разбра, че Джорд Р. Р. Мартин е автор
Коментари Харесай

Джордж Мартин написал материала за Elden Ring още преди години

Когато се разбра, че Джорд Р. Р. Мартин е създател на света на Elden Ring, доста от феновете на фентъзи тематиката започнаха да чакат с още по-голямо неспокойствие играта на FromSoftware. Оказва се обаче, че той не е взел толкоз интензивно присъединяване в хода на работата по играта, а е написал материала, от който студиото черпи ентусиазъм преди няколко години. Това излиза наяве от скорошно изявление на известния публицист и създател на „Песен за огън и лед“.

Мартин се появява по новинарския канал WTTW, до момента в който посещава остарелия си университет, Northwestern’s Medill School of Journalism, с цел да получи почетна докторска степен от академичната институция. По време на изявлението, Мартин бива запитан и за настоящата игра на FromSoftware.

Той изяснява, че присъединяване му в плана в действителност е завършило още преди години. А оттогава, студиото му показва другите чудовища и дизайна на героите. „Моята работа в действителност завърши преди години. Тези игри са като филмите. Разработката им трае дълготрайно време“, разяснява Мартин. Той разкрива и това, което се е случило първоначално, когато FromSoftware се свързват с него за пръв път. „В съществени линии, те желаеха свят, в който да бъде сложено действието в играта. Те желаеха от мен основите на този свят, който играе огромна роля във фентъзи заглавията и фантастиката. Тук не са значими само сюжета и героите. Средата е съвсем толкоз значима, колкото тях. Изработих им една много подробна основа и те поеха нещата от този миг нататък“, добавя Мартин. Все отново, той не скрива вълнението си от това, че премиерата на Elden Ring наближава.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР