Когато се правиш на силна и независима жена, редно е

...
Когато се правиш на силна и независима жена, редно е
Коментари Харесай

Пистолети, престрелки, кървища... Типично за Цеци Красимирова, която 20 години оцелява по леглата на мутрите!

Когато се правиш на мощна и самостоятелна жена, в реда на нещата е да можеш да използваш това, с което сякаш ще се защитаваш от нападателите. Цеци Красимирова обаче желае да стреля с револвер, за който няма нужните умения.

Като една същинска мутреса, каквато постоянно е била, Цеца се упражнява да убива хора. Затова тя постоянно посещава софийското стрелбище, където тренира да стреля с револвер.

Последния път обаче се е случил чудноват случай, който едвам не коствал живота й. Макар през цялото си битие дотук да не е направила нищо положително и запаметяващо се, никой не заслужава да почине по този безразсъден метод.

Цеци извъртяла револвера, неизвестно по какъв начин, към себе си и се простреляла в горната част на ходилото. Бликнала кръв, само че бодигардът й я превързал. После отпрашили с автомобил и евентуално са посетили болница.

По-интересното е, че Красимирова продължава да води незаконен метод на живот, тъй като в противоположен случай нямаше да се упражнява да стреля. 42-годишната манекенка изкара две десетилетия в леглата на мутри, единствено и единствено да не се наложи да работи.

Най-голямата й обич си остава Косьо Самоковеца, който през 2003 година бе разстрелян посред центъра на Амстердам, Нидерландия. Цеци беше с него по време на престрелката, като един от патроните мина през обичания й и се заби в слепоочието й. Това й докара кома, само че съумя да оживее и с цената на доста интервенции да заличи огромна част от белезите.

Цеци Красимирова постоянно е водила разточителен метод на живот, само че за задачата от години тъпче всички полезности и морал. Няма подозрение, че тя има и свое персонално оръжие, въпреки в никакъв случай да не го демонстрира. Това демонстрира увереност да избива хора, което е един тип садизъм. Видно е обаче, че моделката се опасява за живота си и по тази причина върви с защита. Няма изплъзване от подземния свят, а може би в никакъв случай не е желала да излезе от него.

Източник: Novini.bg

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР