Когато се пенсионирате, често искате да намалите финансовия риск, като

...
Когато се пенсионирате, често искате да намалите финансовия риск, като
Коментари Харесай

Купувате ли застраховка за дългосрочни грижи през 70-те? Направете това, за да запазите разходите ниски, казват експерти

Когато се пенсионирате, постоянно желаете да намалите финансовия риск, като в същото време поддържате разноските си ниски, с цел да избегнете неналичието на пари. Един от методите за евентуално реализиране както на по-нисък риск, по този начин и на по-ниски общи разноски е закупуването на застраховка за дълготрайни грижи, като се има поради, че близо 70% от хората над 65 години се нуждаят от някаква форма на дълготрайни грижи за приблизително три години, съгласно Департамента на Съединени американски щати на опазването на здравето и човешките услуги (HHS). 

Тъй като Medicare и обичайна здравна застраховка не покриват множеството форми на дълготрайни грижи, като домакински здравен асистент или помощно жилище, съществуването на застраховка за дълготрайни грижи на 70-те години може да помогне за заплащането на тези разноски. Освен това може да ви помогне да избегнете нуждата да разчитате на неплатена поддръжка от фамилията, което може да изтощи техните финанси.

„ Както при всички застраховки, колкото по-млади и по-здрави сте, когато ги к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР