„Когато се карат Румен Радев и Кирил Петков това е

...
„Когато се карат Румен Радев и Кирил Петков това е
Коментари Харесай

Андрей Райчев: 60% мислят това, което казва Радев, 20% - това, което правителството говори


„ Когато се карат Румен Радев и Кирил Петков това е спор сред един милион против половин милион души. 60% мислят това, което споделя Радев - 20% мислят това, което държавното управление приказва. Разцеплението е в българския народ. Има едно дълбочинно разединение в България, което се ускорява “.

Това съобщи социологът Андрей Райчев в ефира на бТВ. По думите му съществува един абсурд:

„ Политическа партия идват на власт с либералите. Те, обаче стават все по-злобни, споделят все по-резки неща “.

„ Аз имам отговор на всичко това. Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е сякаш власт. Те ръководят, само че във всеки миг Бойко Борисов може да каже „ стоп “ и край – на следващия ден, след един час, след две минути. Не е същинска властта и те се нервират от това “, уточни Райчев.

Според него злобата на " Продължаваме промяната - Демократична България " пораства.

„ Властта е по формулата, че двама съперници, дори трима, се съюзиха. Това е фактическа коалиция сред Политическа партия и Демократична България от една страна и ГЕРБ и Движение за права и свободи от друга. Кой е опозицията – беше Иван Гешев, бързо го махнаха, и Радев просто е набутан в тази работа. Изобщо не мисля, че той готви своето слизане и оглавяване на партия “, изрази мнението си Райчев.

„ Ние стоим върху дъска над един ров, в края на която дъската стои Бойко Борисов. Г-н Гешев отнесе всичко, а Борисов е крепителят на стабилността. Не виждам ГЕРБ да губи. Политическа партия беше формула на обединяване, а стана една партия, която се долепи до Демократична България. В България има един милион души, които се чудят за кой да гласоподават, само че те не са евентуални гласоподаватели на Политическа партия “, акцентира Райчев.

Социологът разяснява и войната в Украйна:

„ Байдън сподели „ Путин към този момент загуби войната “. Това е учтиво казано, не му е комфортно да го каже в директна форма – „ Аз завоювах всичко каквото можех да печеля от тази война “. Европа е разграничена от Русия с голяма икономическа, идеологическа и политическа стена. Съединени американски щати построиха сериозна преграда, унищожиха страните мостове – Финландия и Швеция. Русия е отслабена и най-важното – издигнат е защитителен фронт. Съединени американски щати реализираха задачата си и не желаят да продължат нататък “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР