Когато се избират членове на комисии винаги сме давали подкрепата

...
Когато се избират членове на комисии винаги сме давали подкрепата
Коментари Харесай

Тома Биков : Ще държим да се спазят поетите ангажименти

Когато се избират членове на комисии постоянно сме давали поддръжката си. Това е парламентарната процедура. Не сме подкрепяли постоянно ръководителя на комисия. Това е съблюдаване на една парламентарна процедура, а не доверие в задатък към господин Пеевски. Всяка партия си носи отговорност за номинацията. Движение за права и свободи по този начин са решили. Това съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ- в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Ние и в този момент считаме, че господин Пеевски не трябва да бъде началник на ДАНС, само че ние не сме го избрали за подобен. Тепърва би трябвало да бъдат показани съответните хрумвания за правосъдната промяна. Колегите от Движение за права и свободи имат подготвен план. Тепърва ще се разискват другите разновидности “, счита той.

„ Възможно е да се разчита и на плаващи болшинства при гласуването на избрани законопроекти “, позволи Биков.

„ Ние дадохме опция на парламента да работи, с цел да не вървим на избори юли или август и резултатът да бъде същият. Ние дадохме вид за разнообразни болшинства. Колегите взеха решение, че този е най-стабилният. Ние ще носим отговорност само за външната политика, където госпожа Габриел е министър, за останалите браншове – ПП-ДБ “, изясни депутатът от ГЕРБ- във връзка поддръжката за кабинета на акад. Денков.

„ Не сме влезнали в диалози, с цел да ни е елементарно. Ситуацията не е лесна “, призна той.

„ Не сме във война с основния прокурор. Не мисля, че е работа на основния прокурор да е във война с която и да било партия “, счита политикът.

„ Ще държим да се спазят поетите задължения, като 3% бюджетен недостиг. Самият господин Денков сподели, че в случай че не се съблюдават уговорките, би подал оставка. Аз съм смутен от предлагането на господин Василев да се назначи господин Спецов като шеф на Национална агенция за приходите. Би следвало да се назначават специалисти, а не политически фигури. Щом господин Асен Василев е финансов министър и е поел ангажимент, дано да го извърши. Надявам се сътрудниците от Политическа партия да не преядат с власт, тъй като имат тази опция “, сподели още Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР