Когато се бориш за здраве, осъзнаваш, че то е най-голямото

...
Когато се бориш за здраве, осъзнаваш, че то е най-голямото
Коментари Харесай

Млада майка се бори с коварно заболяване, лечението е непосилно скъпо за семейството й

Когато се бориш за здраве, осъзнаваш, че то е най-голямото благосъстояние. Това написа до Burgas24.bg Калин Петков, който обезверено желае да избави своята брачна половинка. Албена, която е майка на две дребни девойки, страда от рак на дебелото черво с метастази в черния дроб. Нуждае се от скъпоструващо лекуване, което е непостижимо за нейното семейство.

" Моята брачна половинка Албена е доста благ човек и прелестна майка на двете ни дребни девойки и има потребност от Вашата помощ, с цел да се пребори с рака. Албена кърмеше дребната ни щерка при започване на юни 2016 година, когато заради дискомфорт и тъпа болежка отиде на доктор. Никой не чака, че ще би трябвало да се бори с рак на млада възраст или до момента в който отглежда дребни деца. Никой, който не е пушил или употребявал спиртни питиета, не чака да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб. От юни 2016 година насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени интервенции, лъчетерапии и други медицински процедури. За страдание, все пак има градация на заболяването ѝ “, описа отчаяният мъж.

Онкологът на Албена назначава нови лекувания и лечения. За страдание не всички новаторски подходи са налични и се практикуват в България. Младото семейство пише  до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, само че от там дават отговор, че не могат да предложат терапия на Албена. Шансът за младата майка е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.

" За страдание без Вашата помощ не бихме могли да си позволим голямата сума за лабораторни проучвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро. Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за късмет да гледа по какъв начин порастват дъщерите ни, по какъв начин се учат, по какъв начин основават другарства, късмет да бъде до тях, до момента в който се трансформират в младежи. Помогнете ѝ да има този късмет. Моля Ви, дайте ни сили и средства да продължим битката. От цялото си сърце благодарим за вашата помощ “, приканва Калин.

Вижте ТУК по какъв начин може да помогнете на Албена да живее и да отгледа децата си!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР