Когато създавахме СДС преди повече от 30 години, БКП внедри

...
Когато създавахме СДС преди повече от 30 години, БКП внедри
Коментари Харесай

Сините изпратили Нинова в БСП, за да съсипе партията frognews.bg

" Когато създавахме Съюз на демократичните сили преди повече от 30 години, Българска комунистическа партия внедри в структурите ни сътрудници на Държавна сигурност, елементарни доносници, та даже и цяла партия от " осъзнали се " комунисти - АСП. Докато разберем кой кой е, тези хора нанесоха непоправими вреди на нежната ни народна власт.

 

Ние обаче не им останахме длъжни - десетина години по-късно им изпратихме под прикритие Корнелия Нинова. Като отдаден в тази интервенция мога да ви кажа единствено едно - дамата си прави съвършено работата - най-вече след година ще ги ликвидира изцяло! ", написа Василев. 

 

Коментарът му идва на фона на разтърсванията в лявото пространство. Последният скандал е с изключването на Явор Божанков от парламентарната група, след скандалното му изявление във връзка войната в Украйна. Божанков разгласи Русия за агресор и в поддръжка на изпращането на военна помощ за Киев - червени линии, които не пресичат в редиците на левицата. 

 

Това не е първият скандал в Българска социалистическа партия под управлението на Корнелия Нинова. Лидерката на левите е упреквана в властнически метод на ръководство, а вътрешната съпротива се бори за свалянето й.

 

Самият Василев стана част от политическия живот като представител на “Екогласност ”, част от Съюз на демократичните сили. От 1991 е избиран за депутат в четири Народното събрание. През 1991 – 1992 година беше министър на околната среда в държавното управление на Филип Димитров. В интервала 1997 - 1999 година бе министър на търговията и туризма в кабинета на Иван Костов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР