Когато Сара Ригън отиде да смени памперса на 9-месечното си

...
Когато Сара Ригън отиде да смени памперса на 9-месечното си
Коментари Харесай

Майка видя кръв по памперса на малката си дъщеря и като я отведе на лекар стана страшно! Казаха, че има цикъл!

Когато Сара Ригън отиде да смени памперса на 9-месечното си бебе, тя изпадна в смут, когато откри, че е цялостен с кръв. Паникьосвайки се, че момиченцето й Бърди може да има бъбречна зараза, 38-годишната Ригън закара щерка си в незабавното поделение през 2020 година, където лекарите направиха набор от проби.

Лекарите направиха ултразвук, хормонални проби и рентгенова фотография на китката й и откриха, че костите й са напреднали с 18 месеца и тя е диагностицирана с несвоевременен пубертет – преди даже да може да върви или говори .

„ Това беше първият й цикъл “, сподели озадачената майка от Сидни, Австралия, пред Kennedy News. „ Не знаех какво да мисля, не знаехме доста за него и в никакъв случай преди не бяхме чували за него. “

Според Stanford Medicine преждевременният пубертет е рядко положение при деца, включващо физически признаци на полова зрялост, разрастващи се прекомерно рано.

Тъй като Бърди, която в този момент е на 2 години, е толкоз дребна, че е мъчно да се каже какви други признаци има, като промени в настроението или болки и менструални болки.

„ Тя няма пубисни косми или гърди, които някои деца със болестта могат да получат “, изясни Ригън.

Майката на три деца, която има още две деца, Закари, на 10 и Елси на 1, призна, че е мъчно непрестанно да изяснява положението на Бърди.

„ Когато отиде на детска градина, трябва да изяснявам, че в случай че открият кръв в пелената й, това е повода и имаме лекарска записка, с цел да подсигуряваме, че никой няма да се тревожи за това “, разкри тя. „ Това е най-голямата ни спънка с нея. “
След като в началото почнала да кърви, Бърди  би трябвало да се подлага на хормонален тест, ултразвук и рентген на всеки шест месеца, с цел да се следи развиването й.

Регън споделя, че в случай че развиването на Бърди напредне бързо, тя ще обмисли хормонални инжекции, с цел да го забави и да спре други детайли на пубертета да настъпят прекомерно рано, само че лекарите следят обстановката.
— Имаше зацапване след цялостното кървене.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР