Когато съм знаменитост, звездата от Get Me Out Of Here

...
Когато съм знаменитост, звездата от Get Me Out Of Here
Коментари Харесай

Победителят в ITV I`m A Celebrity Сам Томпсън разкрива грешка, която го е оставила неподозиращ за победата

Когато съм звезда, звездата от Get Me Out Of Here Сам Томпсън беше разгласен за победител в тазгодишния сериал, целия комплект в Австралия избухна от наслада.

Но един човек, който остана в незнание за успеха му, беше Сам, 31, защото Тони Белю беше прошепнал смешка в ухото му, което го разсея да чуе известието. Появявайки се в „ Тази заран “, събран още веднъж с някогашния си сътрудник Джоузи Гибсън и нейния колега-водещ Крейг Дойл, риалити звездата разкри гафа.

Когато Крейг попита по какъв начин се усеща, откакто беше коронован за крал на джунглата, той сподели: „ О, приятелю, беше необикновено, чувствам го като сън. Беше вманиачен, в действителност беше като буря. "

И когато видя, че фрагменти от известието се възпроизвеждат във фонов режим, той разгорещено сподели: " О, Боже, това съм аз по малкия екран. Дори не знаех, че съм спечелил в това точка, тъй като Тони прошепна нещо в ухото ми, което ме разруши, тъй че не ги чух да споделят Сам, до момента в който всички не започнаха да пляскат и аз си споделих „ О, тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР