Когато сам се изложиш, няма на кого да се сърдиш.

...
Когато сам се изложиш, няма на кого да се сърдиш.
Коментари Харесай

Мария стана за резил с два метра крака и огромни ходила на Халкидики

Когато самичък се изложиш, няма на кого да се сърдиш. Мария със звучния прякор Отварачката от дни се подвизава на плажа в Халкиди. Мара не стопира да черпи почитателите си със фотоси от сантименталната си отмора с Мирослав. Редовно се хвали с фотосеси от Гърция, само че почитателите видяха, че чалга звездата е прекалила с фотошопа и прекомерно си е издължила крайниците.

Почитателите на Мара откриха, че краката са й станали доста по-дълги. А стъпалата й са станали толкоз огромни, че би трябвало да върви с 45 номер обувки. По-дълги са станали и пръстите на единия крак, по-точно на левия и са изкривени от удължаването. А хората погнаха Отварачката и разясняват в обществената мрежа: „ Яко е играл  фотошопа! Какви са тия огромни крайници, би трябвало да понижи фотошопа! ”, „ Прилича на скакалец!, „ Някой знае ли кой номер обувки носи? С този растеж и големи крайници и груби пръсти? ”, са единствено част от отрицателните мнения, които заляха обществената мрежа. Които не отразяваме от благовъзпитание.

Мрежата не стопира да се смее на напъните на Мария да наподобява секси, само че й предлагат да смени фотографа или да се научи по-добре да борави с компютърната стратегия и да не се излага по този начин. Първо да прегледа фотосите, а след това да ги разгласява в Инстаграм.

Тагове: new Мария Мара Отварачката Мария в Гърция фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР