Когато съм изпълнявал дузпи, никога не съм имал напрежение. Взех

...
Когато съм изпълнявал дузпи, никога не съм имал напрежение. Взех
Коментари Харесай

Десподов: Нямаше напрежение при дузпата, тренирах предния ден

" Когато съм изпълнявал дузпи, в никакъв случай не съм имал напрежение. Взех си топката, знаех къде ще извърша. Предния ден упражнявах, преднамерено тогава бих в другия ъгъл, в случай че някой гледа, да си намерения, че ще я удрям там. Не би трябвало да омаловажаваме и намесата на вратаря, хубаво избавяне. Не е първата, нито ще е последната дузпа, която ще изпусна. Жалко, че в подобен миг се случва ".

Това сподели капитанът на " Лудогорец " Кирил Десподов при прибирането на тима от Словения. Както е известно, разградчани отпаднаха от Шампионската лига след загуба 1:2 от " Олимпия " (Любляна). Дълбоко е добавеното време Десподов изтърва углавен удар и лиши отбора му да се бори за продължение в елиминациите.

“Мисля, че не е единствено за мен, само че и за целия тим. Мачът потегли добре, поведохме 1:0, само че по-късно бързо ни изравниха. Накрая кофти обстановка за целия тим, че се разви по този метод - червен картон, изпусната дузпа. Малшанс. Напрежение не мисля, че имаше, просто не изглеждахме по най-хубави метод, по който би трябвало да изглеждаме. Извиних се в съблекалнята и продължаваме напред. Няма какво да го мислим, можем единствено да проучваме. Чака ни тежък мач.

Ако ни вървеше в мача в Разград, можеше и да е 3:1, а не 1:1. Доста положения изпуснахме. Имахме предпочитание да победим, само че тогава не ни влязоха обстановките. Сега ни потегли по прелестен метод играта, само че сякаш може би този мач тимът на Любляна имаше обстановки. Вчера също изпуснахме доста, имахме и греда. Винаги го има и шанса, би трябвало и той. Не би трябвало да чакаме единствено на него обаче ", добави още водачът на 12-кратния първенец. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР