Когато съм говорил за калинки, не съм го правил само

...
Когато съм говорил за калинки, не съм го правил само
Коментари Харесай

На Николаев не му е ден! И Валери Симеонов го захапа заради липсата на Цолова и го стресна с "Викторгейт"!

Когато съм приказвал за калинки, не съм го правил единствено по отношение на ГЕРБ. Вече повече от 20 години се вършат такива политически назначения. Това съобщи водачът на НФСБ и министър по демографската политика Валери Симеонов в ефира на " Здравей, България ". Виктор Николаев незабавно запита дали думите му важат и за най-близките му сътрудници - Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.

" Не се опитвайте да клатите страната. Визирам безусловно всички, в по-голяма конкретика няма да влизам ", сподели той.

" Аз клатушкам страната или вие? Значи, с цел да не я разклатите, ще си мълчите, в случай че знаете нещо? ", запита незабавно водещият, само че министърът отговори, че няма да разяснява повече тематиката.

" Вижте, аз закононарушение няма да скрия. Няма значение кой чичо е, наши или ваши. Нека не влизаме в жълтини и да трансформираме тематиката от " Кумгейт " в не знам и аз какво. За мен отговорен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на краткотраен контракт и след това не е провел конкурс, а им е направил контракта непрекъснат. Вие да вземем за пример също сте били назначен на краткотраен контракт, след това са ви го създали непрекъснат. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си самичък ", захапа водещия Симеонов.

Припомняме, че преди минути в студиото Антон Тодоров също отвърна на вербалните офанзиви на водещия, тъкмо удряйки го по тематиката за Цолова и това, че е останал самичък в предаването.

" Ама какво общо имам аз с проблемите във властта, ще ми обясните ли? ", запита Николаев, само че Валери Симеонов сподели, че няма смисъл да разяснява тематиката, тъй като на всички места има хора, които не са назначени по пълномощия за жал. " Това са глупави акции от глупави хора. Това става в миг, когато подвигаме пенсиите с 24%. Просто хващат и нарочват някого. Аз в случай че бях злоумишлен, в този момент щях да направя един " Викторгейт " за вас на следващия ден и да го разглася да вземем за пример, същото е ", сподели Симеонов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР