Когато са влюбени, жените обичат с ушите си. И в

...
Когато са влюбени, жените обичат с ушите си. И в
Коментари Харесай

5 лъжи, които всеки мъж изрича

Когато са влюбени, дамите обичат с ушите си. И в тази ситуация мъжете постоянно употребяват едни и същи неистини.

Това са фразите, на които всяка една жена би трябвало да обърне внимание, изключително в случай че са изречени от нейния обичан при започване на връзката.

1. " Търся единствено сериозна връзка "

Похвално е, в случай че това в действителност е по този начин, само че мъжете постоянно изричат тези слова като крилата фраза, с цел да впечатлят една жена.

В началото на връзката обърнете повече внимание на дейностите на обичания ви. Те са по-красноречиви от всяка негова дума.

2. " Откакто те видях, незабавно разбрах, че ти си тази, която диря през целия си живот "

Още една крилата фраза от речника на мъжете. Разбира се, вие сте прелестна жена, само че по какъв начин той съумя да го види за толкоз малко време.

Случва се хората да живеят с години и всеки ден да научават нещо ново един за различен. Едва ли той ви е опознал единствено за момент.

3. " Ние постоянно ще бъдем дружно "
 Петте изречения, които плашат мъжете до гибел Петте изречения, които плашат мъжете до гибел
Мъжете са мощният пол и това всеки го знае. Те обаче са хора, като всички останали и от време на време изпитват боязън, колкото и да ни е мъчно...

Това изявление е прекомерно неразумно и преждевременно. Вероятно към този момент си задавате въпроса на какъв брой дами преди този момент го е споделил.

4. " Преди теб всички дами не бяха значими за мен, само че ти... "

Самият факт на съпоставяне с друга жена е грозно държание от негова страна. Най-вероятно той е елементарен коцкар. Умният мъж даже и да направи сходно съпоставяне, няма да го изрече на глас.

5. " Искам дете от теб "

Много дами в съществени връзки мечтаят да чуят тази фраза. Но може би това е един от триковете му, с цел да ви впечатли по-бързо. Особено, в случай че връзката ви е първоначално.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР