Когато с години инвестираме време и емоции в някой сериал,

...
Когато с години инвестираме време и емоции в някой сериал,
Коментари Харесай

Приятели завинаги: Актьорите от любими сериали, които доказаха, че са останали близки

Когато с години влагаме време и страсти в някой сериал, от време на време привикваме с героите, като че ли са членове на фамилията ни . Затова и концепцията, че самите артисти са запазили топли мемоари и даже другарски връзки доста ни подхожда .

Хубавото е, че като изключим някои (предполагаеми) драми на снимачната площадка (да, сетихме се за вас, девойки от „ Сексът и градът “), това в действителност е по този начин.

И когато уговорките или случайността станат причина някогашните екранни сътрудници да се съберат още веднъж , всички сме щастливи.

Точно такива сладки и спонтанни фотоси събрахме през днешния ден. На тях ще видите някои обичани артисти, които се засякоха години откакто към този момент не работят дружно и стоплиха сърцата на почитателите .

Вижте ги в галерията:
 14 пъти, в които артисти от сериалите потвърдиха, че са останали другари  14 пъти, в които артисти от сериалите потвърдиха, че са останали другари  14 пъти, в които артисти от сериалите потвърдиха, че са останали другари  14 пъти, в които артисти от сериалите потвърдиха, че са останали другари
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР