Когато руският президент Владимир Путин e бил уведомен за спекулации

...
Когато руският президент Владимир Путин e бил уведомен за спекулации
Коментари Харесай

Путин развеселен пита Запада в колко часа ще започне инвазията в Украйна

Когато съветският президент Владимир Путин e бил известен за спекулации от страна на Запада по отношение на датата на хипотетичната инвазия на Русия в Украйна, той шеговито е попитал в какъв брой часа се допуска, че " войната " би трябвало да стартира. Това разкри представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от TeleTrader.

На конференция съветският чиновник назова въпросните догатки за датата на хипотетичната военна акция против Украйна като " маниакално осведомително безумство ", което не може да бъде посрещнато с схващане.

От своя страна представителят на украинския президент Володимир Зеленски отдръпна изказването на президента за идната съветска инвазия на 16 февруари, като посочи, че украинският водач е чувал за датата единствено от медиите, а не от източници от западното разузнаване.
 Русия: Само луди хора без морал позволяват, че ще нападнем Украйна
Русия: Само луди хора без морал позволяват, че ще нападнем Украйна

Мария Захарова разкритикува изказванията на Съединени американски щати и Англия

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че които бяха струпани край границата с Украйна, след привършване на военните учения.

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.

Въпреки всички спекулации, през вчерашния ден съветският външен министър Сергей Лавров, защото съгласно него има късмет за разрешаване на рецесията в Украйна по дипломатически път. Държавният глава се съгласи.

Вчера украинският президент за Ден на единството и предизвести, че точно на този ден може да стартира съветска инвазия в страната му.

В отговор Москва разгласи, че могат да позволен, че Русия има желание да нападне Украйна.
 Русия изтегли част от войските си от границата с Украйна
Русия изтегли част от войските си от границата с Украйна

Министерството на защитата сподели с видео товаренето на военна техника
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР