Когато Риши Сунак беше избран в парламента през 2015 г.,

...
Когато Риши Сунак беше избран в парламента през 2015 г.,
Коментари Харесай

„Скъпи Риши Сунак: заразената кръв не е историческа несправедливост. Вие сте го направили лично`

Когато Риши Сунак беше определен в Народното събрание през 2015 година, абсурдът със инфектираната кръв беше към този момент на 40 години.

От този ден до през днешния ден фразата „ инфектирана кръв “ се появява в националните вестници 1920 пъти. Само през първата му година като народен представител имаше известия за жертви, маршируващи пред Народното събрание, за политици, обвиняващи държавното управление в закъснение на обезщетенията, за италианското, ирландското и шотландското държавно управление, което оказва помощ на личните си жертви, до момента в който Англия ги пренебрегва.

Той не може да не е чувал за това, само че до момента в който други членове на задната пейка задаваха въпроси, формалният запис на Hansard на Народното събрание демонстрира, че господин Сунак е употребявал фразата „ инфектирана кръв “ тъкмо нула пъти сред деня, в който е бил определен, и юли предходната година.

Първото му споменаване пристигна едвам откакто беше министър-председател и трябваше да даде показания на публичното допитване за какво към момента няма скица за обезщетения. Иронично е, че първото му споменаване на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР