Когато Рейчъл от английския град Шефилд прочела писмото на 6-годишния

...
Когато Рейчъл от английския град Шефилд прочела писмото на 6-годишния
Коментари Харесай

Майка прочете писмото на 6-годишния си син до Дядо Коледа и се разплака СНИМКИ

Когато Рейчъл от британския град Шефилд прочела писмото на 6-годишния си наследник до Дядо Коледа, не съумяла да сдържи сълзите си. Момчето не желало следващата играчка или ново мобилно устройство, а нещо доста по-важно, което не се купува с пари.

Младата майка взема решение да показа с всички трогателната фамилна история, разиграла се в навечерието на огромния празник. Синът й Бен, както всички други деца, написал писмо до Дядо Коледа, в което споделил по какъв начин наподобява мечтаният за него подарък.
Момченцето поискало от белобрадия дъртак единствено едно – да прекара малко време със фамилията си.

„ За Дядо Коледа. Бях дисциплиниран, само че не от самото начало. За тази Коледа желая да прекарам повече време със фамилията си”, написа Бен.



Когато детето дало на майка си писмото, с цел да го ревизира за неточности, тя напряко се просълзила.

Рейчъл признава, че синът й не прекарва доста време с нея и мъжа й. Когато баща му се върнел от работа, Бен към този момент се готвел за лягане. Така всички членове на фамилията били дружно за по няколко часа.

Момчето съумяло да притегли вниманието на родителите си по най-правилния метод и в този момент майка му се старае да бъде с него допустимо най-вече време.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР