Когато ревността се появи, а тя се намесва в отношенията

...
Когато ревността се появи, а тя се намесва в отношенията
Коментари Харесай

Как да се справиш с ревнивия мъж?

Когато ревността се появи, а тя се намесва в връзките на много двойки, това се явява един от най-сериозните проблеми във връзката. В положение е да унищожи или най-малко да помрачи щастието даже и от най-голямата обич.
В случай, че мъжът, в който си влюбена, се окаже ревнивец, не се заблуждавай – никога няма да ти бъде елементарно. Но в случай че си твърдо решена да се обвържеш и даже този човек стане твой мъж - зареди се с самообладание и сили, с цел да се опиташ да се оправиш с този огромен проблем.
 Тези 3 зодии ще ви побъркат от ревнивост Тези 3 зодии ще ви побъркат от ревнивост
Ревността е като наслойка в любовта – тръгне ли един път, няма прекъсване, а въздействието й за всяка връзка е пагубно. Това са зодиите, коит...
Като начало би трябвало да приемеш действителността такава, каквато е. Ще би трябвало наложително да си отговориш на може би най-важния въпрос – дали можеш да си щастлива, макар неговата ревнивост. В случай, че отговорът ти се окаже негативен, добре е да се замислиш тази връзка дали въобще има някакво бъдеще. В случай обаче, че си склонна да направиш няколко компромиса, тогава нещата може и да се получат.
Едно от нещата, които обезателно би трябвало да направиш, е да приказваш намерено за казуса. Безсмислено е да отбягваш тематиката, а също по този начин имай поради, че мълчанието ти или пък промяната на тематиката безусловно може да се одобри по същия метод, както премълчаването. Поговори с него, без да се притесняваш и поискай да ти се довери. Увери го, че просто няма никакви мотиви да демонстрира ревнивост. Недей да пропускаш да споделиш също и ужасния метод, по който се чувстваш сега, когато той те ревнува.
Недей да си играеш игрички. Да си признаем - дамите постоянно обичат да бъдат ревнувани. Възприемат го като сигнал, че им се обръща задоволително внимание и доказателство, че са в действителност мечтани и обичани от мъжа до себе си. Ревността обаче в действителност няма общо с любовта, тъй че недей да го караш съзнателно да ревнува. И изобщо не се въодушевявай на сцените му – те не са причина за горделивост, а мотив за терзание.
Още нещо, което е добре да направиш, е да определиш правила. За задачата поговори с него и си определете разпоредбите, които да прилагате във връзката си. Наистина, не пречи да се появявате дружно на срещи с другари от противоположния пол да вземем за пример, само че въпреки всичко си оставете и някакво персонално пространство и малко време, с цел да бъде вашата връзка в действителност пълноценна.
 Най-ревнивата зодия измежду мъжете и дамите Най-ревнивата зодия измежду мъжете и дамите
Знаете ли кой е най-ревнивият зодиакален знак в хороскопа? Сега можете да разберете какъв брой ревностни са мъжете и дамите от няколко зодии и...
Опитай да отвърнеш със същото, като неговото държание. Ако забележиш, че прекалява, тогава се пробвай да се държиш и ти по същия метод като него. В случай, че мъжът до теб лимитира срещите ти с хора, ограничи и ти неговите. Но внимавай - връзката ви не трябва да се трансформира в игра на надцакване, тъй като това несъмнено не е път към щастието. Не забравяй, че нямаш за цел да го дразниш, а единствено да му покажеш какъв брой извънредно и неприятно е недоверието, което показва.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР