„Когато разбрах, че председателят на НС се е разболял от

...
„Когато разбрах, че председателят на НС се е разболял от
Коментари Харесай

Костадинов показа отрицателен тест за COVID-19. Иска и Минчев да го направи, лъжел, че е болен

„ Когато разбрах, че ръководителят на Народно събрание се е разболял от ковид първо си направих бърз тест, който имам у дома. Той беше негативен “. Това сподели пред bTV водачът на „ “ Костадин Костадинов. След това той си е направил и втори лабораторен тест, който също е бил негативен. Показа и формален документ.

„ На базата на това смятам, че решение за карантиниране на който и да било е меко казано неуместно “, съобщи Костадинов.

Той добави, че към момента не е получил решение от РЗИ дали би трябвало да е под карантина.

„ Всички, които бяха през вчерашния ден на КСНС без мен, бяха имунизирани. Освен това самият Минчев е имунизиран, което демаскира цялата обстановка с неуместния и безразсъден антиконституционен зелен документ. От какво ни пази той, откакто в този момент поради Минчев би трябвало да излязат в карантина незнайно какъв брой тъкмо хора “, попита водачът на „ “.

Той попита и за какво единствено членовете на КСНС.

„ Както е добре известно, когато човек се откри, че е болен, три-четири дни преди този момент е можел да заразява. Последното съвещание на Народно събрание беше в петък, което значи, че би трябвало да се слагат под карантина всичките 240 депутати, както и целият административен личен състав на Народно събрание “, съобщи Костадин Костадинов.

Той назова протичащото се сега „ тотално нечовешко безумство “. Според него е здрав и по тази причина се обърна към него с апела да покаже формален лабораторен тест, че е болен. „ Но дано той да е от понеделник вечерта, а не от през днешния ден или от на следващия ден “, прикани водачът на „ “.

Според него това се случва за да не може на следващия ден той да отиде на оповестения от партията митинг против зелените документи.

„ Може би те си мислят, че по този метод митингът ще бъде обезглавен, няма да стане това нещо “, безапелационен бе Костадин Костадинов, който добави, че ще стачкуват десетки хиляди хора.

„ Не считам, че задачата им ще бъде реализирана. По-скоро по този метод демонстрираха, че ги е боязън. Навремето Борисов късаше менискуси, сегашните пък се разболяват от COVID-19. Жалка история “, съобщи Костадинов. Той съобщи, че в случай че се наложи, ще повтори теста си идващите дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР