Когато разберем, че тунинг компанията Brabus е показала нов проект,

...
Когато разберем, че тунинг компанията Brabus е показала нов проект,
Коментари Харесай

Това е новият Brabus, но не Mercedes

Когато разберем, че тунинг компанията Brabus е посочила нов план, то нормално знаем, че той е въз основата на някой от последните модели на Mercedes или в редки случаи Smart. Сега, обаче, студиото изненада всички и сподели забавен тунинг пакет за Porsche и то за електрическия модел Taycan. Най-мощната Turbo S версия се възползва от стилистични промени, които не засягат мощността.
`Това

Спортната визия на четиривратата електричка е допълнена от карбонови детайли като добавката на предната ризница, нови въздуховоди, както и спомагателни детайли по предницата. Праговете също са получили карбонови добавки, а в задната част откриваме карбонов дифузьор и дребен лип спойлер над стоповете. Емблемите на Brabus са заменили тези на Porsche, а джанти в размер от 22 цола заменят истинските колела.
`Това

Задвижването остава непроменено и разчита на електромотори с оптималната мощ от 761 конски сили и оптимален въртящ миг от 1050 нютон метра. Окачването е получило спомагателен модул, който разрешава понижаването му с 20мм.
`Това

Дори извън измененията да не са толкоз крещящи, не можем да кажем същото за тези в интериора. Там експертите са заложили на черна кожа с блестящо зелени акценти. Такива можем да открием по таблото, централната подпора, корите на вратите, седалките и даже стелките. Таванът е облечен в алкантара, а карбонови и алуминиеви акценти допълват смесицата на материали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР