“Когато работим в съгласие по между си, когато в дебата

...
“Когато работим в съгласие по между си, когато в дебата
Коментари Харесай

Мария Белчева: Пожелавам си накрая победител да е Куклен

“Когато работим в единодушие по сред си, когато в дебата сред нас се получават градивни хрумвания, тогава това значи, че всички ние, от всички партии и представители на всички етноси в общината, сме си свършили работата. “, съобщи претендентът за кмет на община Куклен Мария Белчева по време на среща - диалог за бъдещето на Куклен.
Прочетете още
Поканата за среща бе отправена към всички, които желаеха да влязат в разговор, да получат отговори на интересуващите ги проблеми и визията на госпожа Белчева и екипът й за бъдещето на общината.

 По време на срещата, госпожа Белчева очерта главните цели пред бъдещето управлeние и съответните начинания и планове, които нейният екип ще се стреми да извърши.

По време на срещата бяха задавани въпроси от страна на присъстващите по тематиките публичен превоз, канализация, инфраструктура и други Като на всички сложени въпроси Белчева отговори умело и намерено. Присъстващите в залата бяха единомислещи, че няма по-подготвен човек от Мария  Белчева в общината, който може да приказва по всички въпроси касаещи инфраструктурата, социалния  и културен живот в общината. 

 Отношение по предпочитаните тематики на  бъдещото  управление  на община Куклен взеха и претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ в община Куклен.

  “Иска ми се да употребявам думата сътрудници, а не конкуренция, тъй като всички участници в конкуренцията желаеме едно и също нещо - и това е Куклен да е едно по-добро място за живот. Иска ми се най-после победител да излезе община Куклен ”, заключи госпожа Белчева.



Мария Белчева кани кукленци на концерт под надпис “Нека Куклен бъде победител ”

“Заповядайте на 25.10.2023 година На централния площад в Куклен от 18.00 ч., на концерт под надпис “Нека Куклен бъде победител ”.
Ще чуем песните, които всички обичаме-  поп, рок и обичани български шлагери в осъществяване на “Гетсби Бенд ”. На музикалния пулт ще бъде Dj Milko.
Всички, които милеем за Куклен желаеме едно и също-това е Куклен да бъде едно по-добро място за живот. Иска ми се най-после на предизборната конкуренция и след деня за избор, Община Куклен да е огромният победител. ”

Концертът е проведен от Мария Белчева, претендент за кмет на община Куклен от Политическа партия “ГЕРБ ”.
 





 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР