Когато приятелката на булката, чието име не се разкрива по

...
Когато приятелката на булката, чието име не се разкрива по
Коментари Харесай

Шокиращо: Гост на сватба изнасили шаферка на булката

Когато приятелката на булката, чието име не се разкрива по юридически аргументи, легнала да спи след празненството, тя изобщо не си представяла, че след няколко часа ще стане жертва на обезчестяване. Томас Стийл нападнал полово 32-годишната жена, до момента в който тя спяла в къщата на другарка в Ливърпул. Мъжът бе наказан на 15 месеца затвор и в продължение на 10 години ще бъде вписан в регистъра на половите нарушители, осведоми " Дейли Мейл ". " През деня бях на сватбата и бях шаферка. Още на сутринта другарка ми предложи да остана с нея, с цел да ми бъде по-удобно да се върна от празника. Когато дойдох в къщата бях изтощена и по тази причина легнах да дремя без да събличам роклята ", споделя жертвата на изнасилването.

Жената се събудила в средата на нощта от непознати докосвания видяла мъж да лежи на земята до леглото. Жертвата почнала да го отблъсква от себе си, само че Томас се престорил, че е задремал. Пострадалата неотложно събрала движимостите си и се обадила в полицията, където я посъветвали да резервира роклята си на шаферка и да не се измива, до момента в който не бъде изследвана за обезчестяване.



" Всичко, което желаех да направя, беше да измия нечистотия. Но не знаех дали той ми е направил нещо през нощта. Съпругът ми ме поддържа изцяло, само че се почувства отговорен, че не ме е защитил. Освен това изгубих всичките си другари поради това, което ми се случи ", споделя дамата.

Преди съдът да се произнесе по случая, Томас признал, че е отговорен, като декларирал, че в онази нощ е бил доста пийнал. Въпреки това, съгласно шаферката, това въобще не го оправдава. Жената прикани останалите да не мълчат за такива полови офанзиви и причинителите да бъдат наказвани.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР