Когато принцесата на Уелс напусна болницата след коремна операция, тя

...
Когато принцесата на Уелс напусна болницата след коремна операция, тя
Коментари Харесай

„Ужасяващият“ момент на Кейт Мидълтън само часове преди да напусне болницата пред огромни тълпи

Когато принцесата на Уелс напусна болничното заведение след коремна интервенция, тя направи дискретно излизане и частно се върна у дома, с цел да се възвърне.

Но беше напълно друга история, когато тя напусна болничното заведение след раждането на трите си деца - изключително най-голямото й дете принц Джордж, който е предстоящ крал. Когато той се роди през юли 2013 година, кралската тресчица обхвана света в очакване на идването на Джордж и раждането му беше оповестено с доста звук. И единствено часове по-късно той направи обществения си дебют пред Lindo Wing в Падингтън, централен Лондон, пред голяма навалица.

Уилям и Кейт люлееха новороденото си на стълбите на болничното заведение, показвайки го на стотиците доброжелатели в подиуми, сходни на тези, основани от починалата принцеса Даяна, когато роди Уилям. Това без подозрение беше плашещ миг за двойката, не на последно място за Кейт, която преди малко бе родила единствено часове преди този момент и трябваше да се изправи пред света - и в предходно изявление тя призна, че фотосесията е била „ леко у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР