Когато принц Хари и Меган Маркъл сензационно напуснаха като работещи

...
Когато принц Хари и Меган Маркъл сензационно напуснаха като работещи
Коментари Харесай

Опустошителната причина на принц Хари, поради която той не можеше да види път обратно към кралските задължения

Когато принц Хари и Меган Маркъл сензационно напуснаха като работещи кралски особи, наподобява, че няма път обратно за тях.

И с бомбеното изявление с Опра, впечатляващите сериали на Netflix и спорните записки на Хари, които са мощно сериозни към хора като крал Чарлз и принца и принцесата на Уелс, кралското завръщане в действителност изглеждаше невероятно. В момента обаче на монархията липсват няколко основни играчи, които не са в положение да извършват отговорностите си - не на последно място самият монарх, който анулира всички предвидими обществени задължения, защото получава лекуване от рак. И последните отчети допускат, че Хари е подготвен да влезе във краткотрайна кралска роля, до момента в който татко му се подлага на лекуване и е споделил на другари, че би се присъединил в такава опция.

Наистина, Хари допусна, че заболяването на краля може да докара до помиряване в изявление за шоу за закуска в Съединени американски щати. Въпреки това, в телевизионно изявление за същото шоу - Good Morning America - предходната година Ха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР