Когато принц Хари и Меган Маркъл официално обявиха за годежа

...
Когато принц Хари и Меган Маркъл официално обявиха за годежа
Коментари Харесай

Бивша приятелка на Меган разкри пред света цялата истина за миналото на годеницата на принц Хари

Когато принц Хари и Меган Маркъл публично оповестиха за годежа си, феновете им по целия свят следиха със спотаен мирис трогателното събитие. После влюбените дадоха изявление, в което описаха по какъв начин са се срещнали, по какъв начин са се решили на такава значима стъпка и какви са проектите им за бъдещето. 
Съдбата обаче приготви огромна изненада на влюбените гълъбчета. Внезапно на хоризонта се появи другарка от детството на Меган, която реши да разкрие пред света " цялата истина " и да вгорчи живота на избраницата на Хари.



Нинаки Приди си спомня с най-малки детайлности деня, в който Маркъл се е омъжила за първи път и се е клела във безконечна обич. Актрисата била на 30 години, когато пред повече от 100 посетители дала обещание да се грижи и да поддържа във всичко продуцента Тревър Енгелсън. А луксозното тържество траяло няколко дни!


" Мег безусловно сияеше от благополучие ", споделя Нинаки. " Бяхме приятелки от 2-годишни, по тази причина знаех, че тя постоянно е мечтала да се омъжи ", прибавя тя.


" Разплаках се, когато я видях в бялата рокля. Имаха доста красива гала на плажа. Бях доста щастлива, че съм непосреден участник в сходно празненство. И двамата написаха своите сватбени обети. Те се обичаха толкоз доста... ", спомня си тя.



Нинаки прибавя, че по това време Меган изиграла и първата си пълноценна роля в киното. " Това беше завладяващо време, тя се омъжи за този, с който искаше да има деца ", прибавя Приди.



Шест години по-късно обаче всичко е радикално друго. Първият брак на Меган към този момент е в историята, а актрисата към този момент е признала пред целия свят за годежа си с принц Хари. Много от приятелките, участвали на предходната й женитба, към този момент не беседват с нея.



Нинаки признава, че е трансформирала мнението си за Маркъл, откакто последната се е отнесла толкоз неприятно с Тревър. Но, съдейки по думите й, тя доста тъгува за времето, когато с Меган са били приятелки и с ненаситност споделя за него.



Момичетата са неразделни от най-ранна възраст. Заедно са учили, дружно са пътешествали, споделяли са секрети и фантазии, подкрепяли са се след тежките разводи на родителите си.



" Мег ми споделяше, че не си показва живота без Тревър. Тя сподели, че в случай че нещо се случи, в никакъв случай няма да го преживее. Човекът, който познавах, към този момент не съществува ".

Нинаки твърди, че дълго време не е могла да повярва, че Меган и Тревър са се разделили. Тя прибавя, че в случай че Маркъл реши да приключи връзките си с някого, незабавно става доста студена.



" Винаги е желала да бъде известна. Просто доста обичаше да е център на внимание ", споделя още приятелката от детството.



Сега Нинаки е стилна млада жена. Работи като дизайнер в Лос Анджелис и постоянно си спомня за връзките си с актрисата: " Обичахме се като сестри. Краят на другарството ни приличаше на гибел ".



Меган и Тревър се срещат шест месеца откакто младата жена приключва университета. Тя била на 23 години, а избраникът й - с пет години по-възрастен. Висок и хубав мъж, който към този момент се радвал на сполучлива кариера в киното.



Въпреки че е дете на разведени родители, актрисата постоянно е мечтала да има семейство. " Определено чакаше да има деца с огромно неспокойствие. Тя фактически искаше да бъде майка ", споделя още Нинаки.



С повишаване на известността на Меган, Приди все по-трудно разпознавала своята другарка. Маркъл спряла да има време за старите си приятели, възползвала се ловко от статуса си и безогледно поставяла настояванията си.



" Сякаш цялостен живот е възнамерявала този брак. Зная, че постоянно се е интересувала от живота на кралското семейство, даже имаше книга за принцеса Даяна. Когато беше омъжена, не спираше да приказва на Тревър, че желае да отиде в Лондон и да поживее там към месец. Не бях учудена, когато разбрах за връзката й с принца. Някога тя с екстаз гледаше кино лентата " Дневниците на принцесата ", в който най-обикновено момиче внезапно стартира да ръководи цяло кралство. Меган беше въодушевена от тази мисъл ".



Двете млади дами от дълго време не беседват между тях. Но Нинаки поддържа топли връзки с някогашния брачен партньор на Меган. Тя знае, че продуцентът работи над филм за момиче, влюбено в хубав принц. Нещо доста познато, нали?

Превод: БЛИЦ

Източник: Офигено
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР