Когато приключи нашия работен ден и се върнем у дома,

...
Когато приключи нашия работен ден и се върнем у дома,
Коментари Харесай

Ето защо веднага трябва да смените дрехите си след като се приберете вкъщи

Когато завърши нашия работен ден и се върнем вкъщи, постоянно продължаваме с някои задания, които не сме довършили от къщната ни работа или по фирмени планове. Бързаме да приключим всичко и постоянно забравяме да се преоблечем и да махнем от себе си ежедневните облекла, с които сме прекарали доста време. Нека забележим няколко от аргументите, заради които е добре преди да се захванем с друго, незабавно да се преоблечем и сменим облеклата си.

Това може да навреди на кръвообращението
Защо е ВАЖНО да преоблечем външните си облекла незабавно щом се приберем
Много постоянно, когато се приберем вкъщи, се захващаме с домакинска работа, децата или други отговорности, които имаме. Точно тогава забрав...
Прочети повече
Ако постоянно обичаме да носим тесни панталони и дънки, които държат по-стегнато е добре незабавно, щом се приберем всъщи да ги събуем. Ако работата ни е обвързвана с повече време на бюрото и не се движим изключително, евентуално в края на деня ще видим, че бедрата ни са леко подути. Ако дълготрайно се застояваме на едно място и плюс това носим тесни панталони, това ще навреди на нашето кръвообращение и ще се получат лимфни подувания. А нарушеният поток на кръвта може да докара до поява на разширени вени.

Внасяме бактерии и микроби вкъщи

Както нашите обувки, по този начин и облекла задържат доста бактерии в себе си, които могат да доведат до инфекции и възпаления по тялото. Затова е добре незабавно, щом се приберем у дома от работа, да си вземем душ и облечем чисти облекла и изперем старите.

Появяване на пъпки и акне по тялото
Грешките, които позволяваме при пране, сушене и запазване на облеклата
Винаги има риск да да допуснете някоя неправилност при пране, при сушене или запазване на дрехи, защото всички тези дейности на пръв...
Прочети повече
Материите от които са направени облеклата, могат да повлияят зле на кожата ни. Възможно е да се получат сърбежи и алергии, в случай че имаме нетърпимост към вълнени материали или в случай че нашите облекла са от синтетична материя, дова може да докара до запарване на кожата и появяването на акне или пъпки. Ако да вземем за пример се приберем от тренировки във фитнеса и продължим да стоим с тези облекла, рискуваме порите ни да се запушат и да се появяват кожни раздразнения. Това важи най-много за летните месеци, когато се потим по-обилно.

Поява на болки и  отичане в корема

Вероятно всеки от нас е забелязал, че щом обуем панталон, дънки или пола, които са по-тясни и не ни обезпечават задоволително свободно придвижване, по този начин постоянно може да страдаме от отичане и дискомфорт в региона на корема, изключително в случай че седим зад бюрото по през целия ден. Затова е значимо да сменим тесните модели с по-широки и комфортни, с цел да не стягаме корема си и да не се появяват сходни болки.

Надяваме се да имате едно мислено към този момент по отношение на промяната на облеклата и всички тези препоръки да са били потребни за вас!
5 скъпи съвета по какъв начин да се грижим за облеклата и обувките си през зимата
През студения сезон, когато по пътищата се вали дъжд и сняг, образува се киша и тиня, обувките и облеклата са изключително податливи на поврежда...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР