Когато президентът Байдън и бившият президент Доналд Тръмп се изправят

...
Когато президентът Байдън и бившият президент Доналд Тръмп се изправят
Коментари Харесай

Байдън паралели? Как Картър се справи срещу Рейгън в този етап от изборния цикъл

Когато президентът Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп се изправят в реванш на изборите този ноември, един човек ще остане президент с един мандат.

Тръмп, републиканец, който Байдън смъкна от поста през 2020 година, се стреми да му върне услугата през 2024 година, до момента в който настоящият президент демократ се бори с незадоволителни рейтинги на утвърждение, напомнящи за скандалния президент с един мандат Джими Картър. Към февруари рейтингът на утвърждение за работа на Байдън възлиза на 38% в изследване на Галъп - по-малко от една точка над рекордно ниския рейтинг на президента Картър от 37,4% след третата му година на власт.

Има причина да се счита, че през днешния ден Байдън е в по-слаба позиция, в сравнение с беше Картър през 1980 година, когато титулярът на демократите загуби преизбирането си от републиканеца Роналд Рейгън. През март 1980 година директно изследване на Gallup демонстрира, че Картър е с 58% против 33% на Ригън, само че разликата ще намалее през идващите месеци и Рейгън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР