Когато през далечната 1995 г. Маколи Кълкин заведе дело срещу

...
Когато през далечната 1995 г. Маколи Кълкин заведе дело срещу
Коментари Харесай

Маколи Кълкин: Баща ми е боклук, дано пукне скоро!

Когато през далечната 1995 година Маколи Кълкин заведе дело против родителите си, че се пробват да му откраднат 50 млн. $, драмата беше постоянно на първите страници на вестниците. Той обаче едвам в този момент откри сили да бръкне надълбоко в душата си и да опише повече за шокиращите и напряко чудовищни връзки в фамилията, щедро напоени с побоища, пиене и измами.

 

Вече 43-годишен уталожен мъж и татко на 2 деца, Маколи е подготвен да повдигне завесата на пъкъла, подбуден от връзките му с родителите. Пред „ Ню Йорк Таймс “ артистът разкри повода за скандалното дело и по какъв начин вървят фамилните връзки към днешна дата.

„ Проблемът постоянно е бил единствено с татко ми Кит. Мама е безусловно почтена. Просто с детския си разум смятах, че би трябвало да заведа дело да им бъде отнето попечителството над делата ми и на двамата, с цел да не го унизявам обществено “, споделя той.

 

Актьорът назовава татко си „ същински отпадък “ и „ пияч “ и признава, че не е чувал нищо за него от далечната 2006 година Не пропуща да спомене, че се надява „ този злощастник да е пукнал “.

Всъщност родителят му е жив и здрав, и е в очакване на 80-ия си празник, въпреки да живее самичък и в беднотия, откакто втората му жена умря през 2017 година

Само година преди този момент, Кит даде последното си изявление пред „ Дейли мейл “ и съобщи обществено, че не счита Маколи за собствен наследник.

 

Маколи признава, че били извънредно небогати с майка му, татко му и 6-те му братя и сестри. Делели две стаи и дребна кухня, само че не това бил казусът, а болните упоритости и непрекъснатата незадоволеност на татко му, който откакто не съумял да пробие в театъра, работил като водач. Маколи показва, че на 10 години бил постигнал всичко, за което „ тази пачавра е мечтала цялостен живот “. И това станала повода да го намрази, обиждал го, биел го, приказвал непрекъснато с него и се опитвал да му насади комплекс за непълноценност, завиждал му гневно и не можел да преглътне, че синът му е дете-звезда, до момента в който той е цялостен несретник.

 

От описа на Маколи излиза наяве, че детските му години били цялостен пъкъл и не желае да назова „ татко “ индивида, който го биел през ден, наказвал го да спи на пода, карал го да учи реплики по цяла нощ, с цел да цялостни джобовете му с още и още пари. Когато в последна сметка артистът го отрязал, нещастникът избягал с друга жена, зарязвайки майка му и останалите му братя и сестри.

 

Кълкин се кълне, че тази страница е затворена вечно и единственото, от което се интересува в този момент, е брачната половинка му Бренда и двете им деца. Категорично декларира, че не пожелава на никого детството, което е имал, защото това отключило редица проблеми и му били нужни над 20 години, с цел да ги превъзмогне.

 

Всеизвестен е фактът, че се обърна към дрогата на 15 години и постоянно фигурираше в клюкарските летописи като изцяло пропаднала звезда. Преди осем години обаче той съумя да се вземе в ръце, с помощта на брачната половинка си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР