Когато през 2021 г. Анди Макдауъл се появи на червения

...
Когато през 2021 г. Анди Макдауъл се появи на червения
Коментари Харесай

Остаряването като модна тенденция

Когато през 2021 година Анди Макдауъл се появи на аления килим в Кан с естествената си прошарена коса, мнозина останаха шокирани. Как е допустимо жена на 63 години да не се е боядисала и да се появи с тези посивели кичури? Особено пък холивудска актриса...
 Анди Макдауъл, L'Oréal, посивяла коса и по какъв начин се появи актрисата на Седмицата на модата в Париж
Анди Макдауъл - още веднъж смела на подиума

Актрисата не се срами от възрастта си

Две години по-късно картинката е друга. Побелялата коса се трансформира в най-нормалното нещо за актриси и звезди. Хелън Мирън - на 78 - дефилира гордо на ревюто на L`Oreal в Париж предходната седмица с безусловно бяла коса.

Анди Макдауъл - към този момент на 65 - също не се посвени още веднъж да показва буйна сива грива, освен това в композиция с черен кожен сутиен.

Джоди Фостър, Сара Джесика Паркър се появиха на публични събития без да си боядисат косата. Дори испанската кралица Летисия трансформира в част от имиджа си няколко сиви кичура.
 Анди Макдауъл

Анди Макдауъл

Да, възрастта последователно престава да бъде недостатък в света на шоубизнеса и известните персони. Бялата коса стои като ореол на някои от най-големите звезди на киното, а бръчките и фините линии нямат потребност от ботокс и филъри, тъй като са удостоверение за богата кариера и още по-богат живот.
 Хелън Мирън

Хелън Мирън
анкета
Купувате ли облекла и аксесоари съгласно трендове за новия сезон?
Да, постоянно проследявам какво е настоящо Не, нося каквото имам Купувам, в случай че са на промоция Какви трендове?! Трябва да се заплаща парното
Да, постоянно проследявам какво е настоящо

Не, нося каквото имам

Купувам, в случай че са на промоция

Какви трендове?! Трябва да се заплаща парното

Светът последователно трансформира усещанията си към остаряването, тъй като то е неизбежно. Старостта е бъдещето на всеки от нас - факт! И няма потребност да се срамим от нея, в противен случай. Какъв по-добър образец за това от Памела Андерсън, която се появи на Седмицата на модата в Париж без капка грим по лицето си...
 Памела Андерсън

Памела Андерсън

Да, тогавашният секссимвол и мокра фантазия на всеки мъж за следващ път сподели, че не е празноглава кукла. На 56 се изправи с лицето си пред света, с цел да покаже, че може да е уверена, секси и щастлива даже без да съблюдава упованията на обществото за това по какъв начин би трябвало да наподобява.

Анди, Хелън, Памела постепенно, само че несъмнено уголемяват пътеката, проправена от Айрис Апфел - водещата фотография в материала е от празненството по случай 100-тния й рожден ден.

" Не виждам нищо неприятно в бръчките. Те са един тип значка за храброст ", споделя тя. И още: " Ако спрете да се забавлявате с облеклата си, по-добре да сте мъртви. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР