Когато през 2020 г. Лора Георгиева се присъединява към екипа

...
Когато през 2020 г. Лора Георгиева се присъединява към екипа
Коментари Харесай

Красива синоптичка на NOVA, напуснала варненска телевизия, с признания за професията си

Когато през 2020 година Лора Георгиева се причислява към екипа на Нова тв като водеща на прогнозата за времето, е много скептична.

“Когато взех решение да се връщам в малкия екран след дълга пауза, обвързвана с развъждането на щерка ми, последното нещо, което съм търсила, е времето. Първоначално изрично отхвърлих, тъй като постоянно съм гледала на тази специалност като малко несериозна, само че това е моя голяма неточност ", казва синоптичката в подкаста “24 часа от живота ". След като отхвърли въпреки всичко се явява на кастинг. Ръководството на малкия екран обаче взема решение, че Лора не става за времето, само че отлично би стояла като водеща на новините. Месец по-късно въпреки всичко я молят да води прогнозата, само че краткотрайно.

Лора Георгиева натрупа опит в малкия екран като състезателен кореспондент и водещ на спортни вести в телевизия МСАТ, по-късно към 2 години става лице на централната емисия. След като напуща варненската телевизия, Лора е водеща на магазинното предаване “Така го вършат дамите " в ББТ дружно със Симона Пейчева.

Преди малкия екран казанлъчанката поставя короната за най-красивата абитуриентка през 2007 година от състезанието “Царица Роза " в родния си град. Като дете Лора била доста срамежлива и не смее да приказва с никого. С днешна дата желае да научи щерка си да бъде човечна и да има вяра в себе си.

“Урокът, който най-трудно научих в моя живот, е да допускам в себе си, да знам коя съм, да знам какво мога и да не се опасявам от нищо. Тя към момента е неуверена, тъй като е доста дребна, само че желая да я науча, че тя може да реализира всичко, което изиска ", споделя водещата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР