Когато през 2016 година формирах тази коалиция, защото аз бях

...
Когато през 2016 година формирах тази коалиция, защото аз бях
Коментари Харесай

Сидеров за Каракачанов: Превърна министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти

Когато през 2016 година образувах тази коалиция, тъй като аз бях основател и мотор тогава, с цел да издигнем Каракачанов на президентски избори и да вземем трето място, което той и в най-хубавите си сънища не е мечтал, тогава хората желаеха това обединяване. В следствие станахме трета политическа мощ. Това изясни ръководителят на Политическа партия „ АТАКА “ Волен Сидеров пред Българска национална телевизия.

Станах неуместен на моите сътрудници (бел. ред. – Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ), защото започнах да им показвам, че не ръководят вярно, добави той.

Сидеров посочи, че не е желал нито един от членовете на обединението да взе участие в държавното управление, само че Каракачанов и Симеонов са станали вицепремиери.

„ Каракачанов трансформира Министерството на защитата в организация за недвижими парцели. Той ги продава под претекст, че било скъпо да се поддържат. В същото време даваме 3 милиарда за рисунки на самолети “, безапелационен е той, допълвайки, че като част от НАТО Съединени американски щати са могли да ни подарят изтребители, както са сторили и с Египет и Индонезия.

Според него Валери Симеонов е станал зам.-председател на Народното събрание след серия от гафове в изпълнителната власт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР