Когато преминаваш през трудни моменти, винаги има някой смел и

...
Когато преминаваш през трудни моменти, винаги има някой смел и
Коментари Харесай

Капитанът, който помогна на тормозено дете да продължи напред

Когато преминаваш през сложни моменти, постоянно има някой самоуверен и борбен, чийто образец да следваш. За 13-годишния Логан Поуп - почитател на британския първокласен " Уулвърхемптън ", това е капитанът на отбора - Конър Коуди. Тийнейджърът, унизен в учебно заведение поради честите пристъпи на тревога, съумява да се оправи благодарение на своя кумир. А фондацията на клуба от Висшата лига сбъдна фантазията на дребния Поуп, срещайки го с Коуди.

" Моят обичан футболист е Конър Коуди. За мен той е ентусиазъм. Никога не се предава. Когато губим, споделя " Дръжте главите си вдигнати високо ". Помага ми, тъй като си дублирам, че би трябвало да продължа напред. Той е образец. ", споделя Поуп, неподозиращ, че напълно скоро ще прегърне и ще си поговори с британския национал.

" Няма метод! Винаги съм желал да те видя! ", възкликва просълзеният Логан при срещата с Коуди. В идващите минути двамата съумяват да се преборят с машината, отпечатваща имената и номера на екипите. В случая " Коуди " и неговият №16.



Капитанът Коуди е знак на възраждането на тима от Западен Мидлендс, определян като " латентен колос " поради триумфите си в исторически проект. С над 240 мача за " вълците " от 2015 година насам, Коуди е в основата на завръщането на " Уулвс " във Висшата лига, последвано от две седми места и отпадане в четвъртфиналите на Лига Европа през сезон 2019/2020. Представяне, донесло на бранителя повиквателна за националния отбор на Англия.

" За мен ти си по-добър от Роналдо ", споделя 13-годишният Поуп, до момента в който Коуди го развежда из стадиона и среща с част от своите съотборници.

" Придържай се към най-близките си. Не позволявай на останалите да ти въздействат, приятелче. Ще бъда почтен с теб - когато си футболист, те разискват доста. Може да си играл едва и тогава в " Инстаграм ", и в обществените мрежи като цяло, ти споделят, че си зле. После можеш да се представиш мощно и към този момент си най-хубавият на света. Повярвай ми - слушай околните си. Тези, които те тормозят, не би трябвало да диктуват живота ти. Дръж ги надалеч от него. Ти постоянно ще помниш този миг, а те няма да дойдат тук. ", е посланието на капитана към дребния Логан.

От началото на сезона Поуп е измежду децата, подаващи топките на " Молиню " при всяко домакинство на " Уулвс ". Казва, че по този начин е основал другарства и в никакъв случай не е бил по-щастлив.

Историята на Логан е една от доста, показващи силата на спорта като ентусиазъм и опора.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР