Когато представя манджите си от малкия екран, Ути Бъчваров никога

...
Когато представя манджите си от малкия екран, Ути Бъчваров никога
Коментари Харесай

Ути Бъчваров разкри шокиращ и ужасяващ момент от живота си

Когато показва манджите си от дребния екран, Ути Бъчваров в никакъв случай не натрапва на феновете си претенцията да е огромен готвач. Но в действителност е тъкмо подобен. В многочислените си излъчвания по Българска национална телевизия той показва умения, на които биха завидели и най-изтънчените френски мастършефове.

И с най-новия си тв план — "Вкусната Европа ", правнукът на огромния наш артист Стоян Бъчваров остава правилен на философията си, че кулинарията е изкуство, което прави живота по-хубав и по-щастлив.

Пред в. "Уикенд " Ути проговори за неща от персоналния му живот, детството и неговите родители.

"Израснах единствено с майка си. Мама работеше в Българска национална телевизия и около това съм имал опцията да израсна в малкия екран с доста специфични хора. Не е пресилено да се каже, че тази медия е в родословието ми и по още една причина — тъй като като студент съм бил помощник на Хачо Бояджиев ", съобщи той.

Запитан дали татко му му е липсвал, водещият разкри: "Поради ред механически и метафизичен разминавания татко ми не бе част от детството ми. Какво да направя, той по този начин си бе решил… В последна сметка не ми е липсвал, мама ми даде всичко. Тя бе страховит човек — в никакъв случай до момента не съм чул неприятна дума за нея от който и да било ".

На въпрос каква е била последната му среща с татко му, той отвърна: "Беше пийнал и ми насочи револвер в главата. След тази преживелица повече не го видях ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР