Когато преди шест години стартираха първите епизоди на сериала София

...
Когато преди шест години стартираха първите епизоди на сериала София
Коментари Харесай

София Ден и Нощ отново на екран? Героите говорят за връзките си, лъжите и скандалното видео на Митко

Когато преди шест години стартираха първите епизоди на сериала „ София Ден и Нощ “ някои от нас бяха скептични, а други незабавно се влюбиха в актьорите и техните герои. Със сигурност обаче никой не подозираше в какъв феномен в родния ефир ще се трансформира сериалът, за който няколко години след края му всички не престават да приказват. 

Виж още: Красавица от ''София - Ден и нощ'' стана бизнесдама! С какво се зае Симона?

Заради нестихващия интерес към сериала, Vbox7 събра някои от най-емблематичните участници в „ София Ден и Нощ “, с цел да си напомним дружно най-забавните и паметни моменти от поредицата и с цел да ни опишат всички тези секрети и пикантни детайлности, които останаха скрити от фена. 

В първи епизод на „ Героите от София Ден и Нощ: Отново дружно “ се срещаме с Калина Иванова, Димитър Илков, Адриан Зурков, Теди Цветкова, Кристиан Кирилов и Елизабет Фейм по-познати като Симона, Дани, Марио, Джулия, Митака и Михаела. И шестимата споделиха, че и до ден сегашен част от главните въпроси, които са отправяни към тях са свързани с това ще се върне ли на екран още веднъж сериала. Е, за в този момент няма да ви дадем отговор на този въпрос, само че ще надникнем в първи епизод от „ Героите от София Ден и Нощ: Отново дружно “. 

Виж още: За вярното влизане във форма, храненето и спорта: Съветите на Адриан Зурков

Без подозрение, всички почитателите на „ София Ден и Нощ “ са се питали дали любовта и омразата сред героите е пренесена и в действителния живот. Това, че не се ненавиждат е ясно. Голяма част от тях са си останали и близки другари, само че огромният въпрос тук е дали е имало случаи, в които са си ставали по-близки от другари. 

Разговаряхме с шестимата за близостта посред им, най-абсурдните обстановки, в които са изпадали и нелепите вести, които са чували за себе си. За порно клипът на Митака (Кристиан), за интимната връзка на Джулия (Теди) с известна плеймейтка и за това имало ли е обич сред Симона и Марио (Калина и Андриан) – гледайте епизод 1, част 1 от „ Героите от София Ден и Нощ: Отново дружно “.

Не пропускайте да гледате и епизод 1, част 2 тук: https://www.vbox7.com/play:d9788d7bba

Изображение: https://www.instagram.com/adrianzurkov/, https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/, https://www.instagram.com/kristiankirilov13/ 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР